CSÖPP MIX 3 szőlő,gyümölcs, zöldség
CSÖPP MIX 3. ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, SZŐLŐ
Felhasználható többek között: szőlőben, cukorrépa termesztésben, zöldborsó és zöldbab termesztésben, repcetermesztésben,sárga és görögdinnye termesztésben.
Szőlőben: virágzást megelőzően az első permetezéstől 0,3-0,5 %, vagy 3l/ha permetezésenként
Alma, körte, birsalma: piros bimbós állapottól kezdődően, minden permetezéskor 0,5 %, vagy 3l/ha
Meggy, cseresznye, őszibarack, szilva, bogyósok: virágzást követően termésérésig 3-4 alkalommal 0,5 %, vagy 3-5 l/ha.Termésszedés után 1-2 alkalommal a következő év termése érdekében 5 l/ha.
Napraforgó termesztésben: 8-10 leveles állapotban még szántóföldi permetezővel, vagy csillagbimbós állapotban hidastraktorral 10l/ha
Cukorrépa termesztésben: minden esetben,amikor a technológia bór (B) kezelést ír elő,vagy a cerkospóra elleni védekezéssel egy menetben 5-5 l/ha.
Zöldborsó és zöldbab termesztésben:a virágzást megelőző első permetezésétől kezdve 2-3 alkalommal 5 l/ha.
Szójakultúrában: a virágzást megelőző első permetezéstől kezdve 2-3 alkalommal 5 l/ha
Repcetermesztésben: ősszel, az utolsó növényvédelmi permetezéssel együtt, egy menetben 5-10 l/ha, tavasszal a virágzás kezdetén 5-10 l/ha
Sárga és görögdinnye termesztésben: növényvédelmi permetezéssel egy menetben 0,3-0,5 %, vagy 3 l/ha.
Fűszerpaprika, szabadföldi parika, konzervparadicsomkultúrában: növényvédelmi munkákkal együtt 0,3-0,5 %, vagy 3-5 l/ha.
Zárt termesztő berendezésekben: növényvédelmi munkákkal együtt 0,3-0,5 %
Mák termesztésben: tőrózsás állapotban 5 l/ha, pásztorbot állapotban 5-10 l/ha
Kínai kelnél: a belső fejbarnulás megelőzésére 2-3 alkalommal 0,5 %, vagy 5-10 l/ha.
Egyéb fel nem sorolt növényeknél: a virágzást megelőző állapottól a tenyészidő hosszától függően 3-6 alkalommal permetezésenként 0,5 %, vagy 3-5 l/ha
Összetétel ( min. m/m % )
Nitrogén (N) 9 %
Kálium- oxid (K2O) 2,5 %
Kalcium (Ca) 2,0 %
Magnézium (Mg) 1,5 %
Bór (B) 0,2 %
Cink (Zn) 0,2 %
Réz (Cu) 0,16 %
Mangán (Mn) 0,16 %
Vas (Fe) 0,01 %
Molibdén (Mo) 0,006 %