CSÖPP MIX BÓR
CSÖPP MIX BÓR
Gyümölcs, zöldség, szőlő kötődésének fokozására, cukorrépa, napraforgó, gabonafélék bórigényének kielégítésére, a hiány megszüntetésére. A bór fokozza a sejtfalak stabilitását, segíti a szénhidrát anyagcsere reakcióit, biztosítja a fotoszintézis akadálytalan működését, fokozza a virág- és termésképzést, növeli a szem-, illetve terméshozamot, javítja a minőséget.
Különösen bórigényes kultúrák:
cukorrépa, repce, napraforgó, burgonya, pillangósok (bab, borsó, lucerna), mák, alma, körte, szőlő zöldségfélék (káposzta, karfiol, répa). Javasoljuk Csöpp Mix 3 kiegészítésére, virágzás előtt fél dózissal.
Felhasználási javaslat:
Cukorrépa:
2-4 l/ha 4-6 leveles állapottól augusztus végéig
Napraforgó:
2-4 l/ha 3-4 leveles állapottól virágzás előtt egy hétig
Repce:
3-5 l/ha hajtásképződéstől virágzásig
Szőlő:
1-2 l/ha 3 leveles állapotban, majd virágzás előtt egy héttel
gyümölcs:
1-2 l/ha 2-3 hetente ismételve 2-3 alkalommal
Dinnye,uborka:
1-2 l/ha 2-3 hetente ismételve 3 alkalommal
Mák, dohány:
2-3 l/ha állománykezelésre
Paprika, paradicsom:
1-2 l/ha állománykezelésre
Maghüvelyesek:
2-3 l/ha állománykezelésre
Összetétel:
Bór (B) 150 g/l